Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κουκουλόπουλος προς ΣΥΡΙΖΑ: πως είναι δυνατόν να χειροκροτάτε όρθιοι τον Πολύδωρα;

«Φυσικά θ αντέξει, έκανε ένα πολύ ισχυρό crash test προχθές» σχολίασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τη σταθερότητα της κυβέρνησης

koukoulopoulosΤην κίνηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Μίκη Θεοδωράκη σχολίασε μιλώντας στο ρ/σ Real FM, o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος. «Ακριβώς αυτό έκανε ο κος Βενιζέλος χθες λέγοντας ότι το μείζον δεν είναι να βγούμε μόνο από το Μνημόνιο βγαίνοντας στις αγορές που είναι πολυσήμαντο γεγονός να το καταφέρουμε μέσα στο 14, γιατί ανακτούμε την εθνική κυριαρχία μέρος της οποίας αναντίρρητα έχουμε χάσει. Είπε ότι πρέπει να ενωθεί ο λαός. Κι αναζητώντας ένα πρόσωπο που συμβολίζει, κοίταξε προς την άλλη πλευρά, στο αντιμνημονιακό ας πούμε μέτωπο, έναν άνθρωπο δηλαδή στον οποίο θα προσβλέπουμε όλοι» τόνισε, ενώ υπενθύμισε ότι: «είχα πει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι το πρόβλημα στην ψηφοφορία για τα ακίνητα και τους πλειστηριασμούς και επιβεβαιώθηκε αυτό. Γιατί χάσαμε έναν Βουλευτή, πήγαμε στους 153, δεν είναι καθόλου ευχάριστο, αλλά όχι από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.»

Με φόντο τη διαγραφή από την Νέα Δημοκρατία του Βύρωνα Πολύδωρα, «εγώ από το βήμα της Βουλής μιλώντας για το νομοσχέδιο των πλειστηριασμών, για το πλαίσιο που ψηφίστηκε τελικά, είπα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως είναι δυνατόν να χειροκροτάτε όρθιοι ένα βουλευτή –αναφερόμενο προφανώς στον κο Πολύδωρα- που από το βήμα της Βουλής είπε επί λέξει ότι η πεμπτουσία του Ελληνισμού είναι οι έχοντες μετά την Τουρκοκρατία, μετά την φυγή των Τούρκων το 1821 η ιδιοκτησία, οι κοτζαμπάσηδες δηλαδή. Πώς είναι δυνατόν και να λέγεσαι και κόμμα της Αριστεράς. Αυτό σχολίασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δι εμού ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου» τόνισε ο κ.Κουκουλόπουλος, με αφορμή την απάντηση που έδωσε για το παραπάνω περιστατικό ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Και απάντησε ο κος Παππάς, όπως απαντάνε τα παιδιά όταν παίζουν, δηλαδή χειροκροτάτε και εσείς τον Άδωνι. Εμείς ψηφίσαμε και χειροκροτήσαμε τη μείωση τον φαρμάκων, όχι τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτοί χειροκρότησαν όρθιοι όταν με στεντόρεια φωνή ο κος Πολύδωρας έλεγε ότι η πεμπτουσία του Ελληνισμού είναι η ιδιοκτησία των κοτζαμπάσηδων και των δοσίλογων μετά τον εμφύλιο πόλεμο θα πω εγώ» υπογράμμισε από πλευράς του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την αποστροφή του κ.Βενιζέλου περί «εκτσογλανισμού της ελληνικής κοινωνίας» από το ΣΥΡΙΖΑ, ο κΚουκουλόπουλος ανέφερε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τη βουλευτή, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Η κα Κωνσταντοπούλου με το γνωστό λεκτικό ύφος του εισαγγελέα επιτέθηκε κατά ενός φυσικού προσώπου αμφισβητώντας ουσιαστικά το δικαίωμά της για εργασία, μια συνεργάτιδα του κου Στουρνάρα. Την ανακάλεσα πολύ ήπια, προστέθηκαν πάρα πολλές φωνές, ο Υπουργός, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, της ΔΗΜΑΡ κλπ ζητώντας όλοι από την κα Κωνσταντοπούλου να μη θέτει τέτοια θέματα με πολίτες που εναντίον των οποίων δεν έχουμε κάτι και μετά από μισή ώρα είδα στο λογαριασμό μου στο twitter κα Μακρή ότι δέχθηκα τη μεγαλύτερη επίθεση και την πιο χυδαία με ένα λεκτικό ύφος που δεν έχω δεχτεί ποτέ. Φράσεις και λέξεις με τις οποίες θα τρόμαζαν οι λιμενεργάτες του 19ου αιώνα. Αυτό πως ονομάζεται; Μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη φράση; Θα την εισηγηθώ στον κο Βενιζέλο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By