Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πέντε γκολ δέχθηκε η άμυνα της Μάντσεστερ: ήττα 5-3 από τη Λέστερ!

Η Λέστερ έκανε μια μεγάλη ανατροπή στην έδρα της και επικράτησε με 5-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη νεοφώτιστη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ να μετατρέπει το 3-1 των «κόκκινων διαβόλων» μέσα 21 λεπτά, σκοράροντας τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα δυο από πέναλτι.

Manchester United's Rooney and Falcao challenge Leicester City's Morgan during their English Premier League soccer match at the King Power stadium in LeicesterΑπό το Λέστερ καμία ομάδα δεν έχει φύγει νικήτρια, με την Άρσεναλ και την Έβερτον να έχουν πάρει μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε μια ομάδα που δείχνει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

Μέσα σε δύο λεπτά ήρθε η ισοφάριση για τη Λέστερ, στο 79′ έγινε η απόλυτη ανατροπή, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με εκτέλεση πέναλτι του Ουγιόα στο 83′, όταν αποβλήθηκε και ο Μπλάκετ.

Τα γκολ: 17 και 83′ πεν. Ουγιόα, 62′ Νάτζεντ πεν., 64′ Καμπιάσο, 79′ Βέιρντι για τη Λέστερ και, 13′ Φαν Πέρσι, 16′ Ντι Μαρία, 57′ Ερέρα για τη Μάντσεστερ (εκπληκτική εκτέλεση από τον Ντι Μαρία).

Τη ίδια ώρα η Τότεναμ γνώριζε την ήττα εντός έδρας με 1-0 από τη Μπρόμιτς. Οι φιλοξενούμενοι (εκτός αποστολής ήταν ο Γιώργος Σαμαράς) εκμεταλλεύτηκαν μία στημένη φάση και με το γκολ του Μόρισον πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο.

 

By