Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πέντε -πάλι- η Ρεάλ, πριν τα μεγάλα ντέρμπι…

Με φόρα σε «Ανφιλντ» και Clasico πάει η Ρεάλ, η οποία με ηγέτη τον Χάμες Ροντρίγκες και δις σκόρερ τον Ρονάλντο νίκησε με 5-0 στο Λεβάντε την ομώνυμη ομάδα και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής.

pegasus_LARGE_t_1041_106393646Το ζητούμενο για τη Ρεάλ στο Λεβάντε ήταν μόνο η νίκη, προκειμένου να μην αυξηθεί η διαφορά του -4 από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα μόλις μία εβδομάδα πριν το Clasico και ο στόχος επετεύχθη… Η «βασίλισσα» επικράτησε με 5-0 της ομάδας από τη Βαλένθια που δεν είχε στην αποστολή της τους Βύντρα και Καράμπελα και έτσι πάει με εξαιρετική ψυχολογία κατ” αρχήν στο ματς του Champions League με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και εν συνεχεία στο σούπερ ντέρμπι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με την Μπαρτσελόνα.

Στο 13′ ο Κριστιάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ φθάνοντας τα 18 γκολ στη σεζόν και σκοράροντας σε 10 από τα 12 επίσημα ματς της Ρεάλ για να έρθει στο 38’ο Τσιτσαρίτο μετά από ασίστ του Χάμες να γράψει το 2-0. Οι Καστιγιάνοι δεν σταμάτησαν… Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 61′ ξανά ο Κριστιάνο έκανε το 3-0 με τον Χάμες στο 66′ να σκοράρει και στο 82’να σερβίρει το τελικό 5-0 στον Ισκο.

By