Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πέρασε από τα Περιβόλια ο Παναθηναϊκός με γκολ του Ζέκα

Απαντώντας με ανατροπή στην ανατροπή, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-2 του Πλατανιά στα Περιβόλια.

zecaΣτο 70′ οι πράσινοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν όταν ο Καρέλης επιχείρησε μια σέντρα από τα αριστερά προς τους Ζέκα, Πέτριτς. Ο Κροάτης έκανε την κίνηση βρέθηκε τετ α τετ με τον Ολιμπά πλάσαρε, ο γκολκίπερ του Πλατανιά απέκρουσε με τον επερχόμενο Ζέκα όμως να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Ο Καρέλης είχε ανοίξει το σκορ στο 10′ και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Κουλιμπαλί. Οι χανιώτες έφτασαν σε δεύτερο γκολ στο 50′ με τον Τόρες, αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός είχε απάντηση (με πλασέ του Ντίνα, στο 52ο λεπτό).

«Είχαμε υπομονή και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ το πιστέψαμε, είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε σωστά πράγματα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», σχολίασε o Aναστασίου στην κάμερα της Nova.

Στο 62′ ο βοηθός Τσολάκης υπέδειξε ένα απίθανο οφσάιντ στον Μέντες που βγήκε τετ α τετ με… το γκολ (μετά από πάσα του Πράνιτς), με τον Ολλανδό να καλύπτεται καθαρά. Μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των πράσινων. Να σημειωθεί ότι ήταν εξαιρετική η διαιτησία του Αρετόπουλου (που δεν βαρύνεται για την υπόδειξη του βοηθού).

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα (67′ Τέτε), Μαχαμάτ, Μενδρινός (80′ Ναζλίδης), Τόρες, Γκόμες, Τσουράκης (75′ Μιλούνοβιτς).
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Δώνης (57′ Μέντες), Πέτριτς (75′ Μπούρμπος), Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης (85′ Κλωναρίδης).

By