Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πέταξε» από Αθήνα η Ryanair

Τη βάση της στην Αθήνα, που είναι η τρίτη κατά σειρά στην Ελλάδα, εγκαινίασε την Τρίτη η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair

ryanair600_010414

Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», επεφύλαξε θερμή υποδοχή στην εταιρεία και τους εκπροσώπους της, σε εκδήλωση που οργάνωσε στην αίθουσα αναχωρήσεων, όπου οι πρώτοι επιβάτες της Ryanair αναχωρούσαν για την Πάφο της Κύπρου.

Ένα κρητικό συγκρότημα με λύρα και χορευτές, αλλά και ένα ιρλανδικό ντουέτο διασκέδασαν τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου της Αθήνας καλωσορίζοντας την Ryanair έδωσαν έμφαση στην συνεχιζόμενη ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης της πρωτεύουσας τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας ότι εταιρείες όπως η Ryanair συμβάλουν θετικά σε αυτό το σκοπό.

Οι εκπρόσωποι της Ryanair ευχαρίστησαν τον αερολιμένα για τη συνεργασία, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές και την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

ryanair11,5 εκατ. επιβάτες από και προς Αθήνα

Η βάση της Ryanair στην Αθήνα θα εξυπηρετεί με δύο αεροπλάνα καθημερινά δρομολόγια προς τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρόδο, την Πάφο, το Λονδίνο και το Μιλάνο.

Ως το τέλος της φετινής περιόδου, η Ryanair θα εκτελεί από την Αθήνα συνολικά 150 πτήσεις την εβδομάδα, μεταφέροντας αθροιστικά περίπου 1,2 εκατ. επιβάτες.

Ως το τέλος του μήνα, η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να λειτουργεί μια ειδική ελληνική ιστοσελίδα, η οποία θα επιτρέπει στους Έλληνες επιβάτες να κλείνουν τα εισιτήριά τους πιο εύκολα.

Πάντως, για το Μάιο και τον Ιούνιο η εταιρεία ανακοίνωσε χτες τη διάθεση συνολικά 100.000 εισιτηρίων για τις πτήσεις της από την Αθήνα, στην τιμή των 19,99 ευρώ και για κρατήσεις που θα γίνουν έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.​

By