Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τατσόπουλος: Δεν είναι σοβαρή η πρόταση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Δεν έχω τίποτα κοινό με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη τόνισε ο βουλευτής στον ΒΗΜΑ FM

 

tatsopoylosΣαφείς αποστάσεις από βασικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει για πρώτη φορά δημόσια ο βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δεν είναι σοβαρή η πρόταση για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους, τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες» εκτίμησε και έφερε ως παράδειγμα τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και απάντησε στο τι θα γινόταν εαν τον στήριζαν οι ΑΝΕΛ αντί του Μπουτάρη.

«Δεν λέω ούτε καλημέρα με ένα κόμμα που θα ψηφίσει Ψωμιάδη. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να το κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέω ότι εγώ δεν θα είμαι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε μιλώντας στο ρ/σ ΒΗΜΑ FM, ενώ  απέρριψε το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ, ζητώντας διάλογο με το ΠΑΣΟΚ.

«Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το ΚΚΕ είμαστε σαν την Ανατολή με τη Δύση. Δεν πρέπει να ταυτοποιείται το ΠΑΣΟΚ με το Βενιζέλο. Μην είστε σίγουροι ότι αυτό θα ισχύσει για πάντα. Μπορεί και ο Βενιζέλος ο ίδιος μπορεί να αλλάξει στάση και πολιτική. Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ του 27% να παραδοθεί, να ταυτιστεί με την πολιτική ατζέντα του 3%» σημείωσε.

Αναφερόμενος στο εσωκομματικό μέτωπο του ΣΥΡΙΖΑ, «Ακόμα και με την αριστερή πτέρυγα του Λαφαζάνη δεν έχω τίποτε κοινό μαζί τους» σχολίασε ο βουλευτής και χαρακτήρισε  λανθασμένη τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή, καταλήγοντας: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος. Αλλά δεν μετράει η γνώμη μου, δεν με ρωτάνε ποτέ».

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By