Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πήρε Κινέζο ο Παναθηναϊκός

Στο «τριφύλλι» θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Σανγκ Πινγκ.

pigΤο άνοιγμα του Παναθηναϊκού στην Ασιατική αγορά δεν περιορίστηκε μόνο σε επιχειρηματικό επίπεδο, αλλά επεκτάθηκε και στο αγωνιστικό.

Αυτό έγινε με την απόκτηση του Κινέζου φόργουορντ, Σανγκ Πινγκ.

Ο 29χρονος παίκτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του eurohoops.net έχει υπογράψει με τους «πράσινους» από τους 10 Ιουλίου, ωστόσο η συμφωνία δεν είναι ανακοινωθεί επίσημα.

Την περασμένη σεζόν, ο Πινγκ αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της πατρίδας του, Κουϊντάο ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει και στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο της Nεμπράσκα, στο Ιλινόις Σέντραλ και στη δεύτερη κατηγορία με το Εμπόρια Στέιτ.

«Είναι καλή ευκαιρία για εμένα να πάω στην Ευρώπη να μάθω και να βελτιωθώ ως παίκτης καθώς είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και οι τακτικές των ομάδων πολύ καλές. Ειδικά ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη. Το να παίξω σε αυτή την ομάδα είναι ευκαιρία και τιμή για εμένα.

Πάντα ήταν όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ως ο πρώτος Κινέζος που θα παίξω εκεί θέλω να αποτελέσω παράδειγμα», έγραψε ο ίδιος ο παίκτης στο site weibo.com

(Visited 1 times, 1 visits today)
By