Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παίρνει Λοτζέσκι ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά στο να αποκτήσουν τον 28χρονο MVP του Βελγικού Πρωταθλήματος.

imagesΜε τον Ματ Λοτζέσκι αναμένεται να ενισχύσει ο Ολυμπιακός την περιφερειακή του γραμμή.

Ο 28χρονος MVP του περσινού Πρωταθλήματος στο Βέλγιο, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την θέση «3», καθώς πρόκειται για έναν  all around φόργουορντ που σουτάρει αξιόπιστα, έχοντας παράλληλα και καλά ποσοστά στα ριμπάουντου παρά του 198 πόντους του.

Ο Αμερικανός άσος, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες τις επαφές με τους Πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο η ομάδα του, η Οστάνδη, τις επιβεβαίωσε την Δευτέρα με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Πιθανότατα ο Ματ Λοτζέσκι να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του καθώς έχει για τον MVP του Βελγικού πρωταθλήματος έχει ενδιαφερθεί ο Ολυμπιαμό.

Χθες ο εκπρόσωπος του Ματ Λοτζέσκι μίλησε στην Οστάνδη για μία πιθανή μετακίνηση του παίκτη στον Ολυμπιακό, δις πρωταθλητή Ευρώπης. Η Οστάνδη νιώθει τιμή που ένας παίκτης της είναι σε θέση να πάει σε τέτοια ομάδα. Το διοικητικό συμβούλιο κατ” αρχήν είναι θετικό σε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά θέλει να κάνει την τελική συμφωνία με συγκεκριμένους όρους. Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, ακόμα και σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By