Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Το μυστρί της… επικοινωνίας από Σαμαρά-Βενιζέλο

Ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε μια επικοινωνιακή επίσκεψη στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού

samaras beni1Σε μια προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος της κοινωνίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποιούν επίσκεψη στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού, μετά την επανεκκίνηση των εργασιών κατασκευής έπειτα από δύο χρόνια.

Μαζί τους θα βρεθεί και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκος Τσούκαλης, καθώς ο Φώτης Κουβέλης  βρίσκεται στις Βρυξέλλες.

Οι πολιτικοί αρχηγοί επισκέφθηκαν αρχικά την περιοχή του Ζευγολατιού, όπου ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων από τον επικεφαλής μηχανικό της εταιρείας που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου.

 

«Οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και σημείωσε: «Η πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει».samaras beni

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κ. Σαμαράς, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.

ΓΑΠ: Αναπτυξιακό εργαλείο τα έργα

Θέμα μεγάλης σημασία για την ανάπτυξη ότι ξεκινούν ξανά οι εργασίες στους αυτοκινητόδρομους επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου. Σημειώνει πως «η επανεκκίνηση των εργασιών για την ολοκλήρωση της κατασκευής των μεγάλων οδικών αξόνων της χώρας, αποτελεί σημαντικό γεγονός, για την επίτευξη του οποίου κατεβλήθησαν για μακρύ χρόνο μεγάλες προσπάθειες. Σε μια περίοδο που απαιτείται η ανάληψη μεγάλων πρωτοβουλιών και συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας για να βγούμε από την κρίση, η σημασία της εξέλιξης αυτής είναι μεγάλη, και για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και για την ανάπτυξη. Οι μεγάλοι οδικοί άξονες πρέπει να ολοκληρωθούν ταχύτατα, ώστε να αποτελέσουν αναπτυξιακό εργαλείο».

By