Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιο ρυθμικής: Έχασε στις λεπτομέρειες η Βαρβάρα…

Στις λεπτομέρειες έχασε την πρόκριση για τον τελικό της μπάλας η Βαρβάρα Φίλιου, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, όπως και η Κορίνα Αλευρογιάννη, κατά τη δεύτερη ημέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στην Σμύρνη.

pegasus_LARGE_t_1041_105614379Στο δεύτερο από τα τέσσερα σκέλη του προκριματικού, οι Ελληνίδες αθλήτριες του ατομικού αγωνίστηκαν στην μπάλα: Η Φίλιου συγκέντρωσε 17,083 β., τερματίζοντας στη 10η θέση μεταξύ των αθλητριών που είχαν δικαίωμα εισόδου στην προνομιούχο οκτάδα, ενώ η Αλευρογιάννη πήρε 15,600 β. και κατετάγη 36η, κάνοντας επίσης βήμα προόδου συγκριτικά με την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στη γενική κατάταξη, η Φίλιου είναι μέχρι στιγμής 14η με 33,433 β. και έχει πολλές πιθανότητες να μπει στην 24άδα των φιναλίστ στο σύνθετο ατομικό, ενώ η Αλευρογιάννη βρίσκεται στην 40ή θέση με 30,950 β..

Στο αυριανό τρίτο σκέλος του προκριματικού, οι μισές αθλήτριες θα αγωνιστούν στις κορύνες (ανάμεσά τους και οι δύο Ελληνίδες, στις 15:00 – 15:10 ώρα Ελλάδας) και οι άλλες μισές στην κορδέλα.

Για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη και η αναχώρηση της ομάδας του ανσάμπλ (Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Ζωή Κοντογιάννη, Λαμπρινή Βλαχογιάννη, Αναστασία Γιουβανάκη, Στεφανία Μήτσανα), την οποία θα συνοδεύσουν στη Σμύρνη η ομοσπονδιακή προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου και η συνεργάτιδά της Ελένη Χρονοπούλου. Τα αγωνίσματα του ανσάμπλ θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, στο φινάλε της διοργάνωσης.

By