Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πανέτοιμος για τη «μάχη» στο Τορίνο ο Ολυμπιακός -μέσα ο Αφελάϊ, εκτός ο Κασάμι

Πανέτοιμος για ακόμη μία ευρωπαϊκή παράσταση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος σε λίγη ώρα (21.45 N/S 2) με τη Γιουβέντους στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

1145962Το νικηφόρο εντός έδρας σερί 23 αγώνων των Ιταλών στο πρωτάθλημα δεν τρομάζει την ομάδα του Πειραιά, που θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι έκανε πριν από επτά χρόνια (2007), κατά την τελευταία επίσκεψή της στην Ιταλία: Είχε νικήσει με 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη, κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

Στο μεταξύ, ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε, αλλά ο Μίτσελ τροποποίησε τη σχετική… ρήση. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού διατηρεί τους δέκα από τους έντεκα που είχε στο Καραϊσκάκη κόντρα στους «μπιανκονέρι». Κάνει μια αλλαγή. Κι αυτή είναι η επιλογή του Ιμπραήμ Αφελάι για το αρχικό σχήμα, που παίρνει τη θέση του Παϊτίμ Κασάμι όπως είχαμε προαναγγείλει.

Το σύστημα δεν αλλάζει, με τον Ισπανό τεχνικό να επιλέγει το 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια ο Ρομπέρτο, με την γνωστή τετράδα στην άμυνα αποτελούμενη από τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουακού. Στον άξονα το δίδυμο των Εντινγκά και Μιλιβόγεβιτς.

Με τους Μανιάτη δεξιά, Αφελάι αριστερά και τον Ντομίνγκεζ σε ρόλο μεσοεπιθετικού. Ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού θα είναι ο οργανωτής και θα αγωνιστεί πίσω από τον Μήτρογλου που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

 

By