Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναγιωτόπουλος: Η καθημερινή ζωή, δεν διαμορφώνεται με μέσο όρο

Δηλώσεις του υπουργού Πολιτισμού για τον προυπολογισμό

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Διακριτικές αποστάσεις από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα κράτησε στην ομιλία του ο Π. Παναγιωτόπουλος, σημειώνοντας με νόημα ότι «ο σφυγμός της καθημερινής ζωής, δεν διαμορφώνεται με βάση τους μέσους όρους».

Μιλώντας στη Βουλή, στη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο υπουργός Πολιτισμού χαρακτήρισε άδικο να προσωποποιείται η συζήτηση για τον φόρο ακινήτων, παραδέχθηκε ότι η φορολογία είναι δυσβάσταχτη, την απέδωσε όμως στις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα. «Τα εκκαθαριστικά έπεσαν μαζεμένα το 2013 και έγιναν ένα πολύ βαρύ φορτίο για το μικρομεσαίο νοικοκυριό, αλλά έχουν απόλυτη επίγνωση της κατάστασης ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί», είπε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα, κατά του υπουργού Οικονομικών καταφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, χαρακτηρίζοντας ατυχείς τις δηλώσεις του για την υπο-φορολόγηση των Ελλήνων, ενώ στο πλευρό του Γ. Στουρνάρα τάχθηκε ο «γαλάζιος» Βασίλης Κικίλιας που τόνισε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί την τάση κάποιων συναδέλφων του να βάλλουν κατά συγκεκριμένου προσώπου και όχι κατά συγκεκριμένων πολιτικών που υιοθετούνται

(Visited 1 times, 1 visits today)
By