Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναγιώτης Γιαννάκης προ των πυλών… της ΑΕΚ -τα αποτελέσματα στην Α1

Ημέρα των γηπεδούχων ήταν η 5η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, με τέσσερις από αυτούς να επικρατούν και μόνο τον ΠΑΟΚ να παίρνει εκτός έδρας νίκη. Στην ΑΕΚ πάντως, η νέα ήττα σηματοδοτεί εξελίξεις με το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη να ακούγεται γιά τον πάγκο της Ένωσης…

giannakis(2)Στο Αλεξάνδρειο λοιπόν ο Αρης έδειχνε να οδεύει προς μια εύκολη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς, όμως, οι φιλοξενούμενοι κάλυψαν τη διαφορά και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος υπέρ του Αρη με σκορ 83-80.

Στην Αμαλιάδα ο Κόροιβος και ο ΚΑΟΔ έπαιναν ένα μεγάλο ντέρμπι, οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, όμως ο Βασίλιεβιτς με τρίποντο στην εκπνοή την έδωσε στους γηπεδούχυος με σκορ 71-69.

Στην Ελευσίνα ο Πανελευσινιακός βύθισε την ΑΕΚ νιώντας τη με 81-72 και παίρνοντας ο ίδιος βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στην Πάτρα ο Απόλλωνας σε ρυθμούς προπόνησης νίκησε τον Κολοσσό με σκορ 71-55 και στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε πολύ, όμως νίκησε τον Πανιώνιο με 65-61 και τον άφησε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι η νέα ήττα της ΑΕΚ αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα τάξεις της ομάδας. Η θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου, μόνο ασφαλής δεν είναι στον πάγκο της Ένωσης, καθώς δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αποτελέσει παρελθόν, ώστε να υπάρξει μια αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα του συλλόγου. Μάλιστα, στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί, σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά ο νυν προπονητής της ΑΕΚ. Εξελίξεις αναμένονται άμεσα…

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Παναθηναϊός – Ρέθυμνο (σήμερα στις 5 στο ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακός – Τρίκαλα (τη Δευτέρα στις 6 στο ΣΕΦ).

By