Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Παναγιώτη, το έχετε σε κακό να μην δώσετε παράσταση μια φορά»

Καυγάς στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα τουριστικά καταλύματα

lafazanis

Με καυγά ξεκίνησε στη Βουλή η συζήτηση του νομοσχεδίου για τα τουριστικά καταλύματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και από δίπλα η Ραχήλ Μακρή ανέβηκαν στα κεραμίδια γιατί κατατέθηκε την Παρασκευή και είχαν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους να το διαβάσουν και γιατί θα κληθούν μόνον πέντε «φορείς» στην επόμενη συνεδρίαση.

«Παναγιώτη, το έχετε σε κακό να μην δώσετε παράσταση μια φορά», είπε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. «Απαράδεκτο» αποκάλεσαν τον Γιώργο Βλάχο, «καθίστε κάτω», τους φώναζε εκείνος, αλλά μάταια.

Vlaxos

«Ήρθε ο Λαφαζάνης ορεξάτος να δώσει show, μια λίρα την ημέρα να δίνετε στον Λαφαζάνη και τη Μακρή δεν πρόκειται να ακούσετε καλή κουβέντα», παρενέβη και ο Δάνης Τζαμτζής, ενώ και η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη φανερά εκνευρισμένη από τη στάση ΣΥΡΙΖΑ- Ραχήλ Μακρή τους απάντησε ότι δεν μπορεί να διαμαρτύρονται, αφού το νομοσχέδιο συζητείται με κανονικές και όχι με κατεπείγουσες διαδικασίες.

«Για να έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή πέρασε από μια μεγάλη επεξεργασία, είναι προϊόν δουλειάς, μεγάλου κόπου και δεν μπορεί να έρχεστε να εξευτελίζετε τη διαδικασία», τους είπε, ενώ ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Κριτσωτάκης επέμεινε πως η διαδικασία δεν δείχνει προχειρότητα, αλλά απόπειρα να «περάσουν» θέματα που ευνοούν τα μεγάλα συμφέροντα.

By