Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: η αποστολή για τη Λιέγη -υπογράφει ο Μπούι…

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη όσον αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης.

thumbnail (4)Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο είναι οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Εμίρ Μπαϊράμι και Γιάννης Σταματάκης θα παραμείνουν στην Αθήνα, αφού δεν είναι έτοιμοι.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα με την Σταντάρ. Στο μεταξύ, ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες, τους νέους του προπονητές και να προσφέρει άμεσα εμφανίστηκε ο Ουασίμ Μπούι κατά την άφιξη του στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Δευτέρας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

1131800Ο Ολλανδός μέσος που έρχεται ως δανεικός στο τριφύλλι από την Γιουβέντους μίλησε για το κίνητρο που του προσφέρει η παρουσία του στον Παναθηναϊκό και δήλωσε έτοιμος.

Ο 20χρονος άσος εμφανίστηκε με πράσινη μπλούζα ενώ ρωτούσε τους ανθρώπους του τριφυλλιού πότε είναι η επόμενη προπόνηση.

«Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, έχει πλούσια ιστορία και ανυπομονώ να γίνω μέλος του, έχω κίνητρο για να παίξω στον Παναθηναϊκό, είμαι πολύ χαρούμενος και θα δώσω τα πάντα», είπε ο 21χρονος Ολλανδός που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

 

By