Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Ουασίμ Μπούι ο εκλεκτός -τα σενάρια στην Ευρώπη…

Ουασίμ Μπούι ο εκλεκτός, με τον Ολλανδό, μαροκινής καταγωγής, να προστίθεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για ένα χρόνο.

bouyΟι συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Γιουβέντους όπου ανήκει ο παίκτης κατέληξαν σε προφορική συμφωνία, με τον Μπούι να αναμένεται στην Αθήνα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να αρχίσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος αριστεροπόδαρος χαφ δεν προορίζεται, βέβαια, για τις συναντήσεις με την Σταντάρ, αλλά για τη συνέχεια των αγώνων του Παναθηναϊκού που, για μια ακόμη φορά, οδηγείται σε επιλογή δανεισμού παίκτη (όταν λείπουν τα χρήματα…).

Τον Μπούι γνωρίζει καλά ο Αναστασίου και ήταν επιθυμία του να αποκτηθεί ενώ, σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί περαιτέρω, στην περίπτωση που περάσει τους Βέλγους της Σταντάρ.

Το πρώτο ματς –στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου για το Τσάμπιονς Λιγκ- διεξάγεται την Τετάρτη στη Λιέγη και ο επαναληπτικός σε μια εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Να σημειώσουμε κάποια πράγματα –γιατί πολλοί παραμένουν… χαμένοι στη μετάφραση:

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη αγωνίζεται με τη Σταντάρ. Αν αποκλειστεί (το απευκταίο) μένει εκτός Ευρώπης. Αν την περάσει, δίνει αγώνα με άλλη ομάδα –πολύ ισχυρότερη, καθώς θα προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ (Πόρτο, Αρσεναλ, Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Μπιλμπάο υποψήφιες…)- στο πλαίσιο των πλέι οφ της διοργάνωσης. Στην περίπτωση αποκλεισμού του, περνά κατ ευθείαν σε ομίλους του EuropaLeague. Φυσικά, αν περάσει και τα πλέι οφ, κουνά σεντόνι…

By