Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανελλαδικές κινητοποιήσεις εξαγγέλουν οι μικρομεσαίοι

Θα συνδιοργανώσουν συνέντευξη τύπου στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ

gsebee

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΠΟΕΙΑΤΑ, ΣΑΤΑ, ΠΣΧΕΜ εμφανίζονται «αποφασισμένες να προχωρήσουν σε πανελλαδικές κινητοποιήσεις«.

Την Πέμπτη, 28 Αυγούστου στις 11:00 θα συνδιοργανώσουν συνέντευξη τύπου στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΒΕΕ, με θέμα τις αδικίες της ακολουθούμενης πολιτικής και τις προτάσεις για την αποκατάστασή τους. Είχε προηγηθεί συνάντηση μεταξύ των ηγεσιών των οργανώσεων.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα πως η υπερφορολόγηση, με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ, η δαμόκλειος σπάθη των κατασχέσεων με τα ραβασάκια του ΚΕΑΟ για τις ασφαλιστικές εισφορές, τα κόκκινα δάνεια και η δραματική έλλειψη ρευστότητας οδηγούν σε οικονομική και ψυχολογική εξόντωση εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους.

Η ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας), η ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), η ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ), το ΣΑΤΑ (Συνδικάτο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Αττικής) και το ΠΣΧΕΜ (Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών) τονίζουν ότι «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και καλούν όλους τους επαγγελματικούς φορείς σε συστράτευση για την αλλαγή αυτής της πολιτικής που διαλύει την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας«.

By