Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πανούσης: Η ΔΗΜΑΡ πάει σε ένα συνέδριο με φρου-φρου και αρώματα

«Εγώ αν ήμουν Φώτης Κουβέλης, δεν θα κατέβαινα υποψήφιος»

panousis-dimar

Κλιμακώνει την κριτική του προς την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Πανούσης, ο οποίος με αφορμή το επικείμενο συνέδριο του κόμματος επαναλαμβάνει τα σκωπτικά σχόλια.

Ειδικότερα σε δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ fm ο κ. Πανούσης έκανε λόγο για ένα «συνέδριο με φρου-φρου κι αρώματα που ακούγονται γενικώς, ότι πρέπει να επιζήσει η Ανανεωτική Αριστερά για το έθνος κτλ.» και για «μια φάρσα δημοκρατικοφανούς επανεκλογής όλων αυτών των αυλικών ή των ηγεσιών».

Ανακοινώνοντας την απόφασή του να μην παραστεί στο συνέδριο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι ο ίδιος αν ήταν ο Φώτης Κουβέλης «δεν θα κατέβαινε υποψήφιος».

«Αν ήμουν ο κ. Κουβέλης – και το έχω ξαναπεί – δεν θα κατέβαινα υποψήφιος. Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή η παραίτησή του και πρέπει να διαχειριστεί το – τι να πω τώρα; Το 0,5%; Το 0,7% Το 1%; Ποια στρατηγική; Αυτό είναι ένα θαύμα τώρα. Ότι θα γίνει, λέει, ολική επαναφορά… Με ποιους; Με ποιο χρονοδιάγραμμα; Με ποιο πολιτικό χρόνο; Αν έφευγε ο κ. Κουβέλης και δεν ήταν υποψήφιος, θα ήταν ένα θέμα προς συζήτηση.» κατέληξε.

By