Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πανούσης: «Όσοι είδαν τον Φώτη Κουβέλη, του είπαν να μην παραιτηθεί»

«Του είπα να αποκεφαλίσει την ηγετική ομάδα και εκείνος να μείνει» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ

panousis-dimar

Την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να παραιτηθεί από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών, σχολίασε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Πανούσης. 

«Όσοι είδαν τον Φώτη Κουβέλη, του είπαν να μην παραιτηθεί», τόνισε, μιλώντας στο MEGA. «Του είπα να αποκεφαλίσει την ηγετική ομάδα και εκείνος να μείνει» σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι η απόφαση της παραίτησής του ήταν μεγάλη πράξη τόλμης και ήθους.

Σύμφωνα με τον κ. Πανούση, τα ζητήματα που πρέπει να μελετηθούν για το 1,2% των ευρωεκλογών, είναι το πώς κυβέρνησε η ΔΗΜΑΡ, γιατί έφυγαν από την κυβέρνηση και τι έκαναν ένα χρόνο μετά.

«Μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση απομονωθήκαμε, λέγαμε σε όλα όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης. Και συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι ο Φώτης Κουβέλης θα χρησιμοποιήσει ως τρικ την παραίτησή του».

Πάντως, αναφερόμενος στο θέμα της διαδοχής της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ και τα ονόματα που ακούγονται παρασκηνιακά, ο κ. Πανούσης ανέφερε «Υπάρχει μία επετηρίδα ανθρώπων που είναι μαζί με το Φώτη Κουβέλη σαράντα χρόνια και θα ήθελε ο Φώτης να τον διαδεχθούν». «Εγώ είμαι χαμηλά στην επετηρίδα για να διεκδικήσω την προεδρία», κατέληξε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

By