Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Πανούσης: Mεταβατικός πρόεδρος στη ΔΗΜΑΡ για δύο χρόνια

«Πρέπει ο Φώτης Κουβέλης να γίνει ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς. Γύρω από το όνομά του να μαζευτούν όλοι. Ή να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας»

panousis-dimar

Υπέρ ενός μεταβατικού προέδρου που θα αναλάβει για δύο χρόνια τη ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια θα την παραδώσει στη νέα γενιά τάχθηκε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στο «Βήμα FM».

Επίσης, κ. Πανούσης αναφέρθηκε στην πρόθεση του Φώτη Κουβέλη  να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος, λέγοντας ότι «ένας άνθρωπος, όταν λέει παραιτούμαι, σημαίνει ότι παραιτείται. Είναι προσωπική του επιλογή και δεν του είπε κανείς να παραιτηθεί. Αν θεωρεί ότι ένα όργανο που ξέρουμε εξαρχής ότι σε όλα τα κόμματα ελέγχεται από τον πρόεδρο θα του πει «όχι, δεν τη δεχόμαστε» νομίζω ότι κάνει κακό στον ίδιο».

Παράλληλα, πρόσθεσε  ότι «πρέπει ο Φώτης Κουβέλης να γίνει ο ηγέτης της Κεντροαριστεράς. Γύρω από το όνομά του να μαζευτούν όλοι. Ή να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο ρόλος τού να πας σε 30- 40 ανθρώπους που θα μαζευτούν σε ένα κόμμα, τι αλλάζει από το 1,2%;».

By