Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή

«Η κυβέρνηση θα ανακρούσει πρύμναν στο θέμα του αιγιαλού»

papadimoulis

«Γραμμάτιο για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων» χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ,Δημήτρης Παπαδημούλης, στον ΒΗΜΑ fm και επισημαίνει πώς θα κάνει πολύ μεγάλη ζημιά στο περιβάλλον και τον θαλάσσιο πλούτο.

Ο κ. Παπαδημούλης διαμήνυσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακολουθήσει την ίδια επιθετική πολιτική κατά της κυβέρνησης και στο θέμα του αιγιαλού όπως έκανε με τη ΔΕΗ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι, στη μεν υπόθεση της «μικρής ΔΕΗ» η μοναδική δημοσκόπηση που μέτρησε τις διαθέσεις της κοινής γνώμης, έδειξε μια σαφή λαϊκή πλειοψηφία εναντίον των κυβερνητικών μεθοδεύσεων, στο δε θέμα του αιγιαλού, θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα ανακρούσει πρύμναν και θα το μεταθέσει για αργότερα, ενώ είχε σκοπό να το ψηφίσει πριν τις Ευρωεκλογές».

Σχολιάζοντας την κατάληξη της πρότασης του δημοψηφίσματος επεσήμανε πως «η ευκολία με την οποία βρέθηκαν 123 βουλευτές, χωρίς τους χρυσαυγίτες, να λένε «όχι» στο κυβερνητικό σχέδιο και να ζητούν δημοψήφισμα για τη ΔΕΗ, εκ των πραγμάτων δυσκολεύει το σχέδιο Σαμαρά-Βενιχέλου για την εξεύρεση των περίφημων 180″.  Αναφερόμενος στα δημοσκοπικά ευρήματα που θέλουν, όπως ανέφερε, την πλειοψηφία των πολιτών να επιθυμεί εκλογές μέσα στους επόμενους μήνες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση πως «η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή».

By