Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: «Η ΝΔ θα χάσει τους βασικούς δήμους»

Στην αντεπίθεση περνά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, απαντώντας σε όσους λένε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές εξελίσσονται σε πανωλεθρία για τον ΣΥΡΙΖΑ -με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων

Papadimoulis

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 στο Κόκκινο», μία ημέρα μετά τον α” γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι η ΝΔ «ακολουθεί την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ της πρώτης μνημονιακής περιόδου, και μάλιστα επί τα χείρω. Γι” αυτό και θα έχει και την τύχη του ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε πως η ΝΔ «βρίσκεται πολύ πιο δεξιά από εκεί που την τοποθέτησε ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, και την συνέχισαν οι υπόλοιποι ηγέτες της ΝΔ. Είναι πολύ πιο κοντά στο κλίμα Μπαλτάκου, Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη».

Και κατέληξε, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη για τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών: «Κινδυνεύει (η ΝΔ) από ένα 5-0 σε βάρος της. Είναι ήδη εκτός β” γύρου στην Περιφέρεια Αττικής και στο Δήμο της Αθήνας. Το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει και τη Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δεκαετίες τώρα αυτά τα πέντε δίνουν τον τόνο και τώρα φαίνεται πως τα χάνει».

By