Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παπαδημούλης: Η πλειοψηφία των Ελλήνων δε νιώθει ασφαλής όταν τηλεφωνεί

Η πλειοψηφία των Ελλήνων δε νιώθει ασφαλής όταν τηλεφωνεί, σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ανάβοντας νέες φωτιές.

papadimoulis

Η πλειοψηφία των Ελλήνων δε νιώθει ασφαλής όταν τηλεφωνεί, σχολίασε  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ανάβοντας νέες φωτιές, παρόλο που η Κουμουνδούρου είχε διαψεύσει δημοσίευμα της Real News, το οποίο υποστήριζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στην κοινοβουλευτική ομάδα πως τα τηλέφωνα του ίδιου και των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρακολουθούνται.

Ο κ.Παπαδημούλης μιλώντας στο Real FM  υποστήριξε ειδικότερα ότι: «Η πλειοψηφία των Ελλήνων και όχι μόνο εμείς δεν νιώθουν ασφαλείς 100%, όπως θα έπρεπε, όταν κάνουν τηλεφωνήματα. Γιατί υπάρχει η προϊστορία η πολιτική στην οποία αναφερθήκαμε, γιατί υπάρχουν τα λεγόμενα βαλιτσάκια και γιατί η σύγχρονη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε ιδιώτες να υποκλέπτουν συνομιλίες».

Πρόσθεσε συνεπώς ότι θα πρέπει να ενισχυθούν με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση όλες οι εγγυήσεις και όλοι οι μηχανισμοί που θα μπορούσαν να διασφαλίσουν το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών για όλους τους πολίτες και σε κάθε περίπτωση για τη λειτουργία της πολιτικής ζωής.

Ο κ.Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι πρέπει επιτέλους να τεθεί ενώπιον του νόμου, γιατί «μέχρι τώρα ήταν υπεράνω του νόμου και αλώνιζε», δήλωσε όμως ότι διαφωνεί με το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου, καθώς όπως είπε: «Το ίδιο το Σύνταγμά δεν επιτρέπει να τεθεί ένα κόμμα εκτός νόμου».

Πηγή: real.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By