Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς
Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του Ευάγγελου Βενιζέλου αφήνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης για το πως σχολίασε την πρωτοβουλία των 58 για τη συγκρότηση ενός ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Με δύο μηνύματά του στο twitter ο Δ. Παπαδημούλης σχολιάζει ότι η ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς δεν είναι εφικτή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ ή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα το πρώτο μήνυμα αναφέρει:
“58″: Με υποταγή στη ΝΔ και εμμονή στο Μνημόνιο, δεν είναι εφικτή η ανασύνταξη της “Κεντροαριστεράς”. Ούτε η αλλαγή, χωρίς και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
Το δεύτερο επισημαίνει ότι «η σπουδή Βενιζέλου να οικιοποιηθεί τους “58″, με αιχμές προς ΔΗΜΑΡ και κυρίως, με επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, “χρωματίζει” κ εγγυάται αποτυχία”».
«58»:Με υποταγή στη ΝΔ κ εμμονή στο Μνημόνιο,δεν είναι εφικτή η ανασύνταξη της «κεντροαριστεράς». Ούτε η αλλαγή,χωρίς κ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 14, 2013
Η σπουδή Βενιζέλου να οικιοποιηθεί τους «58», με αιχμές προς ΔΗΜΑΡ και κυρίως, με επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, «χρωματίζει» κ εγγυάται αποτυχία.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 14, 2013