Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπαδημούλης: Οι δηλώσεις της Βούλτεψη είναι γελοίες και επικίνδυνες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην τρομοκρατία από την ίδρυσή του»

syriza660

Συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση με την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη έδωσε σήμερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη σύλληψη Μαζιώτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε τις πρόσφατες δηλώσεις της κυβενρητικής εκπορσώπου πως ο ΣΥΡΙΖΑ νομιμοποιεί πολιτικά την τρομοκρατία, «γελοίες» και «επικίνδυνες» και εξαπέλυσε επίθεση στην κ. Βούλτεψη λέγοντας χαρακτηριστικά «Το να κάνει η εκπρόσωπος της κυβέρνησης τέτοιες δηλώσεις για ένα δημοκρατικό κόμμα, που μπορεί να είναι ο αυριανός νικητής των εκλογών, είναι επιζήμιο για τη χώρα». Μάλιστα ο ευρωβουλευτής βάζει στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας πως «δεν υπήρξε σαφής διαφοροποίηση και κριτική ή έστω απόσταση από τις συγκεκριμένες δηλώσεις ούτε από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απέναντι στην τρομοκρατία από την ίδρυσή του» και πρόσθεσε «το DNA μας είναι ένα DNA δημοκρατικών, μαζικών, κοινωνικών αγώνων. Είναι δεδομένο ότι η τρομοκρατία τρέφει και διευκολύνει το αυταρχικό και κατασταλτικό κράτος, ενώ υπονομεύει και τους μαζικούς αγώνες».

 

By