Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παπαμιμίκος: Πολιτική αθλιότητα Παπαδημούλη

«Δεν γνωρίζω αν ευθύνεται ο Καραβίτης για τον ΕΝΦΙΑ»

papamimikos

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς επιτέθηκε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην Real News και ειδικότερα την αποστροφή του ότι «Η κυβέρνηση δεν έχει τους 180 βουλευτές όσες πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα κι αν επιστρατεύσει», ο κ. Παπαμιμίκος ανέφερε χαρακτηριστικά : «Δεν μας αρέσει να παίζουμε με τους θεσμούς. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τους θεσμούς. Αυτό που κάνει ο κ. Παπαδημούλης είναι ένας βρώμικος εκβιασμός των βουλευτών. Τι θέλει να πει ο κ. Παπαδημούλης ότι όποιος ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας σημαίνει ότι μπήκε σε συναλλαγή ή ότι εξαγοράστηκε; Είναι πολιτική αθλιότητα αυτή. Είναι ένα θλιβερό κατάντημα και είναι ένας εκφασισμός του πολιτικού συστήματος».

Ερωτηθείς για την ερώτηση των γαλάζιων βουλυετών προς τον υπουργό Οικονομικών σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ αλλά και την στοχοποίηση του Νίκου Καραβίτη σημείωσε: «Ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι αυτοί οι οποίοι φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ θα τιμωρηθούν. Δεν γνωρίζω αν είναι ο κ. Καραβίτης. Ευτυχώς κανένας μας δεν πλήρωσε αυτό το λάθος. Δεν πλήρωσε κάποιος φόρο σύμφωνα με τα προηγούμενα στοιχεία. Ο σκοπός είναι να βρούμε άμεσα λύση».

 

By