Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παπαμιμίκος: Τον Σεπτέμβριο οι φοροελαφρύνσεις

«Πρέπει και οι εταίροι να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους»

papamimikos andreas

Για το φθινόπωρο παραπέμπονται οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για το πακέτο φοροελαφρύνσεων, όπως προανήγγειλε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον real fm ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε χαρακτηριστικά :«Εμείς από τις δική μας πλευρά είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας και στις δεσμεύσεις μας και αυτό που ζητάμε και από τους εταίρους μας είναι να είναι εντάξει και αυτοί στις υποχρεώσεις τους».

Μάλιστα ανακοίνωσε πως «τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φοροελαφρύνσεων και πιστεύω ότι στο τέλος θα βγούμε νικητές, γιατί είναι η πρώτη φορά που η ελληνική κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια έχει διαπραγματευτική ισχύ και έχει διαπραγματευτική ισχύ γιατί ο Αντώνης Σαμαράς και η παρούσα κυβέρνηση έχουν τηρήσει τις υποχρεώσεις κυρίως χάρη στις θυσίες που έχουν κάνει όλοι οι Έλληνες πολίτες».

Ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε, πως η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να λήξει το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους όσο το δυνατόν πιο σύντομα και πρόσθεσε πως η σχετική συζήτηση θα ξεκινήσει το φθινόπωρο.

By