Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παράταση της προθεσμίας για τους ισολογισμούς

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέχρι τις 10 Ιουλίου 2013.

xatzidakis inΣήμερα, 10 Ιουνίου, θα κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία, η οποία θα προβλέπει πως οι εταιρείες που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους μέχρι τις 10 Ιουνίου, δεν θα επιβαρυνθούν με πρόστιμα, υπό την προϋπόθεση ότι θα καταθέσουν προς δημοσίευση τους ισολογισμούς τους έως τις 10 Ιουλίου 2013.
Την παράταση των προθεσμιών, που γίνεται μόνο για φέτος, για την καταχώρηση από τις επιχειρήσεις των οικονομικών καταστάσεών τους (ισολογισμός, αποτελέσματα χρήσεως, πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων και έκθεση ελέγχου) στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) είχε ζητήσει με επιστολή του προς τον υπουργό Αναπτύξεως κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενώσεως Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Πρέπει να σημειωθεί πως η προσέλευση των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια για την δημοσιοποίηση ισολογισμών ήταν πολύ μεγάλη και είχε αναγκάσει τόσο ΕΒΕΑ, όσο και άλλα επιμελητήρια να προχωρήσουν στην διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας τους για την εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιχειρήσεων- μελών τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By