Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας λόγω εμπλοκής στην υπόθεση Καρατζαφέρη

Την παραίτησή του ζήτησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης

rammos_iwannis_

Συναγερμό στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σήμανε η εμπλοκή του ονόματος του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, Ιωάννη Ράμμου στην υπόθεση Καρατζαφέρη για τα εξοπλιστικά, με αποτέλεσμα ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης να ζητήσει την παραίτησή του.

Ο κ. Ράμμος που φέρεται σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων Κατά της Διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, να είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα που ελέγχονται μαζί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή.

Όπως υποστηρίζει ο απόστρατος στρατιωτικός στην επιστολή του παραιτείται για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, ενώ δηλώνει βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει διαλύοντας τις όποιες σκιές για το όνομά του.

Παράλληλα, στην επιστολή του δηλώνει «απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου».

Ο κ. Μπακογιάννης από την πλευρά του έκανε λόγο για μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε σκιά: «Στην πορεία μας, με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».

By