Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παραιτήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος

Την παραίτησή του υπέβαλε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ύστερα από τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Ηλία Κασιδιάρη

mpaltakos638_020414

Ο κ. Μπαλτάκος αναφέρει ότι είχε συμπτωματικές συναντήσεις με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής λόγω της γειτνίασης των γραφείων τους. Μία από αυτές τις συναντήσεις έτυχε να γίνει με τον Ηλία Κασιδιάρη αμέσως μετά τις προφυλακίσεις Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι ο βουλευτής της Χρυσής τον ζήτησε να τον δει ιδιαιτέρως και στη συνέχεια τον κατηγόρησε ότι συμμετέχει σε συνωμοσία εναντίον τους. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Μπαλτάκος, όσα ακούγονται στο βίντεο τα είπε προκειμένου να αποφύγει την πίεση από τον κ. Κασιδιάρη και σε συζητήσεις που είχαν αργότερα, διέψευσε τα περί σκευωρίας. Τόνισε μάλιστα ότι δεν υπάρχει σκευωρία  ή συνωμοσία.

Αντ. Σαμαράς: Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Π. Μπαλτάκος

«Δεν γνωρίζω το θέμα, αλλά εάν είναι έτσι, δεν έχει θέση στην κυβέρνηση ο Παναγιώτης Μπαλτάκος». Αυτό δήλωσε εξερχόμενος των γραφείων της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς.

Διαβάστε εδώ την επιστολή παραίτησης του κ. Μπαλτάκου

Διαβάστε όσα κατήγγειλε ο Ηλία Κασιδιάρης

Δείτε όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Μπαλτάκου

By