Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παραμένει στη Γαλλία ο Mr Louis Vuitton

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο κύριος Louis Vuitton σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Monde, αναφορικά με την απόφασή του να εγκαταλείψει την πατρίδα του, και να ζητήσει βελγική υπηκοότητα για να μη φορολογηθεί από την κυβέρνηση Ολάντ.

liberation louis vuittonΟ Μπερνάρ Αρνό, με περιουσία που ανέρχεται στα 29 δισ. δολάρια σύμφωνα με το Forbes, δηλώνει ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τις συνέπειες της απόφασής του και πως θα παραμείνει Γάλλος υπήκοος.

Η Liberation είχε σχολιάσει την τότε απόφαση του Mr Louis Vuitton γράφοντας στο εξώφυλλό της: «Σήκω φύγε, μαλάκα πλούσιε!»

«Όπως ξέρετε, ζήτησα την βελγική υπηκοότητα, επιπροσθέτως της γαλλικής, ώστε να προστατέψω καλύτερα τη βελγική εταιρεία που δημιούργησα με μόνο στόχο την διασφάλιση της ακεραιότητας του ομίλου LVMH… Υποτίμησα τον αντίκτυπο αυτής της κίνησης, η οποία μου είχαν εγγυηθεί ότι θα γινόταν με απόλυτη διακριτικότητα…» σημειώνει ο Αρνό.

«Εξήγησα επανειλημμένως ότι θα παρέμενα κάτοικος Γαλλίας και θα συνέχιζα να πληρώνω τους φόρους μου. Ματαίως: Το μήνυμα δεν πέρασε. Σήμερα αποφάσισα να άρω κάθε αμφιβολία. Αποσύρω το αίτημά μου για την βελγική εθνικότητα» τόνισε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By