Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παρασκηνιακές κινήσεις για την ήττα Σγουρού

Στο παρασκήνιο των υπονομεύσεων που οδήγησε στην εκλογική ήττα του Γιάννη Σγουρού και την επικράτηση της Ρένας Δούρου  αναφέρεται σήμερα η στήλη Μικροπολιτικός των Νέων

sgourosyannis4

Στο παρασκήνιο των «υπονομεύσεων» που οδήγησαν στην εκλογική ήττα του Γιάννη Σγουρού και την επικράτηση της Ρένας Δούρου  αναφέρεται σήμερα η στήλη Μικροπολιτικός των Νέων.

Σύμφωνα με την στήλη, στενός συνεργάτης του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής υποστηρίζει ότι «μας πούλησαν όλοι».  Όπως επισημαίνει ο Μικροπολιτικός, η μομφή δεν αφορά μόνο τους νεοδημοκράτες, αλλά και τους πασόκους, από τους οποίους το επιτελείο του απερχόμενου περιφερειάρχη έχει πολλά παράπονα. Η σπουδή των πασόκων (Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Καρύδης, Φίλιππος Σαχινίδης- έχει νωρίς για να μην φωτογραφηθεί- και άλλοι) να δειπνήσουν λίγες μόλις ημέρες μετά το «τυχαίο» δείπνο Δούρου- Μαρινάκη στην ταβέρνα του Γιάννη στο Χατζηκυριάκειο έσφαξε τον Σγουρό. Αυτό επειδή δήλωσαν τη στήριξη τους στον Μώραλη χωρίς, σύμφωνα με τον Σγουρό, να ζητήσουν ανταλλάγματα στην περιφέρεια.

Ο Μικροπολιτικός αναφέρει, επίσης, ότι το περιβάλλον Σγουρού  έχει πολλά ράμματα και για τη γούνα παλαιών πασόκων του Πειραιά, όπως των πρώην βουλευτών Γρηγόρη Νιώτη και Γιάννη Διαμαντίδη, καθώς λειτουργώντας υπέρ του Μώραλη στην ουσία έθαψαν τον Σγουρό. Υπήρξαν και οι πιο ακραίες ενέργειες- σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό-,  όπως αυτή του Αντώνη Λιντζέρη, της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ β” Πειραιά (και αδελφού του πρώην βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη), ο οποίος έδωσε καθαρή γραμμή στους πασόκους να ψηφίσουν Δούρου!

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ 

By