Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετακομίζει «βιαίως» το ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους

pasok grafeia

Χρωστά τα ενοίκια στον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

PASOKΔικαστικοί επιμελητές χτύπησαν την πόρτα των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Ιπποκράτους, με εντολή της κατάσχεσης και της έξωσης. Η εντολή εδόθη από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, λόγω μη αποπληρωμής των ενοικίων για τη χρήση του χώρου.

Ωστόσο, οι κλητήρες έλαβαν γραπτή εγγύηση ότι, εάν δεν έχουν αποπληρώσει τα ενοίκια, που αγγίζουν το μισό εκατ. ευρώ, μέχρι τις 25 Μάιου θα εγκαταλείψει το κτίριο και έτσι αποχώρησαν χωρίς να προβούν στη διαδικασία της κατάσχεσης.

Πάντως, στελέχη του ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώνουν, ότι δεν επισκέφτηκαν δικαστικοί επιμελητές τα γραφεία, αλλά ο ιδιοκτήτης του κτιρίου με τους δικηγόρους του, ο οποίος μετά τις διαρροές στα ΜΜΕ ότι θα μετακομίσει το κόμμα, στη Χαριλάου Τρικούπη ήθελε να προειδοποιήσει γραπτώς για το ποσό που το οφείλεται και τις νομικές διαδικασίες στις οποίες μπορεί να κινηθεί.  Σχετικά με την έξωση, τονίζεται από το ΠΑΣΟΚ ότι έγινε εντολή για έξωση πέρσι, αλλά υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός. Επιπλέον υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος για μετακόμιση σε κτίριο με χαμηλότερο τίμημα και αυτό ανακοίνωσε στον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το thepaper.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης του κόμματος εξετάζει την επιστροφή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στο ιστορικό κτίριο της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50 ώστε να γλιτώσει από το ενοίκιο του «πράσινου κτιρίου» της Ιπποκράτους που εγκαινιάστηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου.

By