Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της ανεργίας

Συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είχε σήμερα κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

pasok-1Το κατώφλι του υπουργείου Εργασίας διέβη σήμερα αντιπορσωπεία του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννη Βρούτση και τον Υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου, παρουσία και των Γενικών Γραμματέων, Άννας Στρατινάκη και Παναγιώτη Κοκκόρη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία εφαρμογής των προγραμμάτων αντιμετώπισης της ανεργίας, αλλά και τα ζητήματα που υπάρχουν εν όψει της αξιολόγησης του προγράμματος από την τρόικα, για αυτό και για ορισμένα από τα θέματα αυτά, θα κατατεθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες και εξειδικευμένες προτάσεις από πλευράς του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, σε νέα συνάντηση θα συζητηθούν ιδιαίτερα προτάσεις για μέτρα ανάσχεσης της ανεργίας και ανακούφισης ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν οι: Γιάννης Κουτσούκος υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για θέματα Υπ. Εργασίας και τα μέλη της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Παρεμβάσεις και προτάσεις στα υπουργεία

Η σημερινή συνάντηση είναι η δεύτερη κατά σειρά, καθώς χθες κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ζητώντας την αποσύνδεση της κινητικότητας από τις απολύσεις.

Ακολούθως, αύριο αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τον Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη με θέμα συζήτησης την πορεία των εσόδων στις 15:30, στο Υπουργείο Οικονομικών), ενώ την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα για θέματα αρμοδιότητάς τους στις 13:00 στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By