Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Η αναφορά στους «βλαχοδήμαρχους» προσβάλλει τους ίδιους του πολίτες

Απολίτικες, απαξιωτικές αναφορές και ανιστόρητη ισοπέδωση των πάντων καταλογίζει ο Τομέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

pasok-1«Όσο γίνεται εμφανής η στρατηγική αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ο αρχηγός του καταφεύγει στον γνώριμο αδιέξοδο δρόμο των ύβρεων και του λαϊκισμού.Πρόσφατο παράδειγμα η αναφορά στην ομιλία του στην Κ.Ε. για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Η αναφορά του στους «βλαχοδήμαρχους που πρέπει να σαρωθούν» δεν προσβάλλει μόνον τους εκλεγμένους από το λαό εκπροσώπους του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Προσβάλλει τον ίδιο το θεσμό, την δημοκρατική διαδικασία και εν τέλει τους ίδιους τους πολίτες» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.

«Η συνολική απαξίωση του πολιτικού συστήματος και των θεσμών χάριν ενός πρόσκαιρου μικροκομματικού οφέλους, επιβεβαιώνει τα στοιχεία που κυριαρχούν και χαρακτηρίζουν ένα πολιτικό φορέα που αυτοπροβάλλεται ως φορέας της αριστεράς και της προόδου. Αμετροέπεια, αλαζονεία, έπαρση, άκρατος λαϊκισμός, στρατηγικό αδιέξοδο» προσθέτει, επισημαίνοντας ότι «οι απολίτικες, απαξιωτικές αναφορές και η ανιστόρητη ισοπέδωση των πάντων δεν δημιουργούν νέες προοδευτικές προοπτικές για τη χώρα και τους πολίτες. Απλώς ανοίγουν το δρόμο και νομιμοποιούν κάθε είδους αυταρχικές και ακροδεξιές αντιλήψεις και πρακτικές».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By