Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Εύλογες απορίες γεννά το ΥΠΟΙΚ

Σε δοκιμασία για άλλη μια φορά η σχέση του Κινήματος με το Γιάννη Στουρνάρα

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Της Γεωργίας Σαδανά

Νέος γύρος έντασης στις σχέσεις μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα πυροδοτούν σέναρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με αλλαγές στο όριο συνταξιοδότησης.

Οι διαρροές που αφορούν στην αύξηση ορίων ηλικίας και σε νέες νομοθετικές παρεμβάσεις για μείωση συντάξεων δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δημιουργούν μάλιστα εύλογες απορίες για την σκοπιμότητά τους, όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καθώς και ο πρωθυπουργός έχουν κάνει δηλώσεις περί του αντιθέτου, σχολίασε η Χ.Τρικούπη, δείχνοντας με νόημα το υπουργείο Οικονομικών. 

Η παρέμβαση του κινήματος έρχεται λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ενισχύοντας την πρόθεση των 2 πολιτικών αρχηγών να ξεκαθαρίσουν σήμερα προβληματικές καταστάσεις στη λειτουργία της κυβέρνησης. Το τελευταίο επεισόδιο έντασης στο εσωτερικό της κυβέρνησης ήρθε από το υπουργείο Άμυνας με αφορμή τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η ηγεσία της κυβέρνησης επιθυμεί να μην υπάρξουν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By