Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κοινοβουλευτική Ομάδα ΠΑΣΟΚ: «Αρκετά πια με την αλητεία…»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετά τη σημερινή του συνεδρίαση

pasok politiko symvoulio

«Η ακροδεξιά και οι επίδοξοι σύμμαχοί της βάλθηκαν για μια ακόμη φορά να λασπολογήσουν κατά του ΠΑΣΟΚ, για να πετύχουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Πρόκειται για συστηματική επίθεση κατά του φορέα της ευθύνης, του φορέα που εγγυάται τη σταθερότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν μας αγγίζει η επίθεση των «ψεκασμένων» και των συμφερόντων που τους καθοδηγούν. Η καθοριστική και διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία και την χώρα, είναι γνωστή και δεν χρειάζεται πιστοποιητικά από αυτούς. Ούτε και τα χιλιάδες στελέχη που αγωνίστηκαν και προσέφεραν από τις τάξεις του, μπορούν να ταυτίζονται με τους ελάχιστους επίορκους» τονίζουν οι «πράσινοι» βουλευτές.

«Όμως, τα σενάρια αποσταθεροποίησης και λεηλασίας με την «επιστροφή στη δραχμή», θα μας βρίσκουν σταθερά και αποφασιστικά απέναντι. Και ας σκεφθεί επιτέλους ο κ. Τσίπρας -που σήμερα επιχείρησε να συντηρήσει τη σκανδαλολογία- ότι έτσι μεταβλήθηκε σε ουρά του Καμμένου και αυτών που κρύβονται από πίσω του» υπογραμμίζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, καταλήγοντας: «Αρκετά πια με την αλητεία…»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By