Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Πρώτα συνεδρίαση, μετά δείπνο

Ημέρα γεμάτη κομματικές υποχρεώσεις για τους βουλευτές του Κινήματος

pasok1Συνεδριάζει σήμερα στις 2 το μεσημέρι, μετά την ασθένεια του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος,

Η ατζέντα της συζήτησης περιλαμβάνει μια αποτίμηση της πορείας της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες, με επίκεντρο το θέμα των πλειστηριασμών, μολονότι οι περισσότεροι «πράσινοι» βουλευτές φαίνονται ανακουφισμένοι από την κατηγορηματική άρνηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ απέναντι στο ενδεχόμενο της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών, Επίσης, η εξέλιξη της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, οι ομαδικές απολύσεις, το αδιέξοδο για τον ΕΟΠΥΥ (για το οποίο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ζητήσει συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής) και τα πανεπιστήμια είναι μερικά ακόμη θέματα που θα συζητηθούν.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ενημερώσει την ΚΟ για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις και τις επαφές του στις Βρυξέλλες, αλλά και να δώσει το στίγμα της σημερινής του συνάντησης με τον πρωθυπουργό, με επίκεντρο το ενεργειακό.

Δείπνο στο Κολωνάκι
Η ηγεσία και οι βουλευτές του Κινήματος θα έχουν σήμερα την ευκαιρία για μια πλήρη και άνετη συζήτηση μεταξύ τους, καθώς προγραμματίζεται δείπνο το βράδυ στο Κολωνάκι. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του κ. Βενιζέλου, αλλά και η πυκνή πολιτική επικαιρότητα δεν επέτρεψαν ανάλογη σύναξη τελευταία, για αυτό και πολλοί θα αδράξουν την ευκαιρία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By