Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την προσπάθεια εξόδου από την κρίση

Το κόμμα κάνει λόγο για υπονόμευση της προσπάθειας ανάκαμψης της οικονομίας και της προσέλκυσης επενδύσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

1

Δριμεία επίθεση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και της ηγετικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την ομιλία του κ. Τσίπρα σήμερα στην Κ.Ο. του κόμματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει ανοικτά την προσπάθεια εξόδου από το μνημόνιο και την κρίση αμφισβητώντας την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος και προσβάλλοντας έτσι τον ελληνικό λαό και τις θυσίες του.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούνται ότι αμαυρώνουν την έναρξη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. και υπονομεύουν με «παιδαριώδη επιχειρήματα» τη συναίνεση που πρέπει να υπάρχει στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ διεξάγονται σημαντικές διεθνείς επαφές.

Συνεχίζοντας, το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για υπονόμευση της προσπάθειας ανάκαμψης της οικονομίας και της προσέλκυσης επενδύσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «απειλώντας όλους τους ξένους και έλληνες επενδυτές που μετέχουν σε νομοθετημένες διαδικασίες».

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για επιβάρυνση του δημοσίου κλίματος και των κοινοβουλευτικών διαδικασιών με την «υστερική επανάληψη χυδαίων και συκοφαντικών χαρακτηρισμών κατά πολιτικών προσώπων, κομμάτων και θεσμών».

Η εν λόγω «ακατάσχετη πολιτική νευρικότητα» δείχνει το στρατηγικό αδιέξοδο μιας «εφόδου» που δεν πετυχαίνει και μιας επιπόλαιας, αντιφατικής και ανεπαρκούς δήθεν εναλλακτικής στρατηγικής, καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By