Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας κρούει ανοιχτές θύρες

Σχετικά με το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

pasok622_201113

Ευθείες βολές προς τον Αλέξη Τσίπρα, έριξε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας  το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές.  Ο Αλέξης Τσίπρας «κρούει ανοιχτές θύρες» αναφέρει η χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα «να μην τάξει πάλι …μάννα εξ Ουρανού».

«Ο κ. Τσίπρας τρέχει να προλάβει, με μεγάλη καθυστέρηση αλλά και προχειρότητα, να δώσει το “παρών” στο θέμα των ευνοϊκών ρυθμίσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, καταθέτοντας εσπευσμένα πρόταση νόμου, τώρα που εκτιμά ότι η Κυβέρνηση θα επιτύχει μια ιδιαίτερα θετική λύση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Επιπλέον, η σοσιαλιστική παράταξη τονίζει ότι «το θέμα αυτό και μετά από πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ – έχει τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μας και σύντομα θα επιλυθεί με σχέδιο νόμου, αφού υπάρξει σχετική πρόβλεψη στο προϋπολογισμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Ο κ. Τσίπρας τρέχει να προλάβει, με μεγάλη καθυστέρηση αλλά και προχειρότητα, να δώσει το «παρών» στο θέμα των ευνοϊκών ρυθμίσεων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις εφορίες και τα ασφαλιστικά ταμεία, καταθέτοντας εσπευσμένα πρόταση νόμου, τώρα που εκτιμά ότι η Κυβέρνηση θα επιτύχει μια ιδιαίτερα θετική λύση.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη του, υπενθυμίζουμε ότι το θέμα αυτό και μετά από πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ – έχει τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους μας και σύντομα θα επιλυθεί με σχέδιο νόμου, αφού υπάρξει σχετική πρόβλεψη στο προϋπολογισμό.

 Παρότι ο  κ. Τσίπρας κρούει ανοικτές θύρες, ελπίζουμε μέσα στην ταραχή του, να μην τάξει πάλι … μάννα εξ Ουρανού.»

 

By