Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ προς Τσίπρα: Έλα στη Βουλή να πάρεις την απάντησή σου

Σαρκαστικό σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη με αποδέκτη τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros

Κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ έχει ξεσπάσει γύρω από την υπόθεση των υποβρυχίων με τις δύο πλευρές να προκαλούν αμφότερες. Μετά τις χθεσινέςΤο Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενο στις συνεχιζόμενες χυδαίες αναφορές του κ .Τσίπρα στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

«Ο κ. Τσίπρας μην έχοντας τίποτα να πει επί της ουσίας για την προοπτική της χώρας νομίζει δυστυχώς ότι μπορεί να ασχολείται με το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό σοβαρότητας που αντιστοιχεί στο «υποβρύχιο» γλυκό βανίλια.

Για τις συκοφαντίες που ανεπίγνωστα επαναλαμβάνει, ας έλθει στη Βουλή να πάρει την απάντηση που του πρέπει . Ας μη πει όμως ότι δεν τον προειδοποιήσαμε» .

Όπως έγραφε και νωρίτερα το thepaper.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει  όξυνση της πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο τα υποβρύχια, όσο πλησιάζει η ημέρα κατάθεσης της πρότασης για εξεταστική Επιτροπή, η οποία αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Μετά τις δηλώσεις Μιχελάκη που αναφερόμενος προ ενός έτους στη σύμβαση που υπέγραψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Κουμουνδούρου στοχεύει πλέον στον ίδιο τον πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντάς τον δέσμιο και ανακόλουθο και παραπέμπει και στις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και του Κωνσταντίνου Τασούλα, στις οποίες κάνουν λόγο για προσωπική επιλογή του κ. Βενιζέλου για την παραγγελία των υποβρυχίων, αγνοώντας τα θεσμικά όργανα της πολιτείας, για υδάτινο φέρετρο που θα ονομαστεί Βενιζέλος – Μπεγλίτης και για αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By