Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παυλόπουλος: Να πειθαρχήσει ο Στουρνάρας στις αποφάσεις Σαμαρά

Αιχμές κατά Στουρνάρα με αφορμή τις νέες δηλώσεις του για νέα μέτρα άφησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

fosphotos.com
fosphotos.com

Αντιδράσεις και στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα «Δεν μπορούμε να λέμε όχι σε κανένα μέτρο». Οι περισσότεροι γαλάζιοι και ειδικά οι καραμανλικοί έχουν ούτως ή άλλως στο στόχαστρο τον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου και το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες παρά την κεντρική πολιτική γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου ο κ.Στουρνάρας ανοίγει συζήτηση για μέτρα, έστω και στοχευμένα.

Τις νέες δηλώσεις Στουρνάρα σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής με αιχμηρό τρόπο ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος σε συνέντευξη του στο Real FM.  «Ο υπουργός είναι υποχρεωμένος να πειθαρχήσει στις αποφάσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος καθορίζει την πολιτική της κυβέρνησης», είπε ο κ.Παυλόπουλος. Έσπευσε ωστόσο να τονίσει ότι: «Δεν θέλει κανείς την αποτυχία του κ. Στουρνάρα γιατί θα σήμαινε αποτυχία της κυβέρνησης και του Ελληνικού λαού».

Επιτέθηκε επίσης στην τρόικα λέγοντας ότι: «Στο εσωτερικό της δεν έχει ενιαία γραμμή, στο πόσο και αν υπάρχει το δημοσιονομικό κενό, στο χρηματοδοτικό κενό 2015-16 και 3ον στο τι θα γίνει με την βιωσιμότητα του χρέους. Ας τα βρουν πρώτα και ας έρθουν μετά να μας ζητήσουν. »

(Visited 1 times, 1 visits today)
By