Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πεδίο μάχης τα Χανιά με 22 κάλυκες

Φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου νοσηλεύονται οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στα Σφακιά

astynomia 2

Σε πεδίο μάχης, μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων περαστικών, μετέτρεψαν χθες το απόγευμα το λιμάνι των Σφακίων οι πρωταγωνιστές της ένοπλης συμπλοκής που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών ατόμων.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, μεταξύ των τριών ανδρών ηλικίας 41, 53, 67 ετών και για προσωπικές τους διαφορές, υπήρξε αρχικά φραστικό επεισόδιο, μέσα στην ταβέρνα του 41χρονου. Στη συνέχεια τα αίματα άναψαν και έξω από το κατάστημα, ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους και τη μεταφορά τους σε νοσοκομεία.

Κατά την έρευνα στον χώρο του συμβάντος βρέθηκαν 22 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα πλήρες φυσίγγιο καθώς και θραύσματα βολίδας, ενώ σε επαγγελματικό πλοιάριο ιδιοκτησίας του 53χρονου και του 67χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 84 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Τα κατασχεθέντα, σύμφωνα με την αστυνομία, θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Την ίδια ώρα, φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου νοσηλεύονται οι τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου στα Σφακιά. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύονται δύο εξ αυτών. Ο ένας έχει τραυματιστεί από σφαίρα στον θώρακα και ο δεύτερος έχει τραύματα από τέσσερις σφαίρες στο πόδι και έχει χάσει πολύ αίμα.

Ο τρίτος άνδρας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο γόνατο, υπεβλήθη σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.

Όλο το βράδυ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στα Σφακιά, αλλά και στα δύο νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται οι τρεις άνδρες, για την αποφυγή εντάσεων.

By