Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πειραιάς: «Άνοιγμα» Μιχαλολιάκου στους ψηφοφόρους της αριστεράς

Νέα επίθεση κατά του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη

mixaloliakos650_310314

Στα έργα που πρόκειται να γίνουν στην πόλη το επόμενο διάστημα αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» Βασίλης Μιχαλολιάκος, ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία με ομιλία έξω από το εκλογικό του κέντρο στο οδό Δραγάτση, απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες του Πειραιά για ενότητα, ασκώντας παράλληλα οξεία κριτική προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Πριν αναφερθεί στον προγραμματισμό του έργου του, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι γνωρίζει ότι αν την Κυριακή το βράδυ θα είναι δήμαρχος του Πειραϊκού λαού, θα το οφείλει στο ιστορικό ήθος της αριστεράς και πρόσθεσε ότι είναι υποχρεωμένος να δηλώσει ότι στη νέα πενταετία θα λάβει προτάσεις δεσμευτικές που συμπεριλαμβάνονται στα προγράμματα του κ. Δρίτσα, της κ.Παντελάκη, του κ. Διαβολάκου, του κ. Καλογερόγιαννη και του κ. Βουράκη τονίζοντας ότι «αυτό σημαίνει δημοκρατία».

Πρόσθεσε ότι ο συνδυασμός του επιθυμεί την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη και αναφερόμενος στα έργα είπε ότι αυτή τη στιγμή εκτελείται ένα από τα μεγαλύτερα που είναι η ανάπλαση του επιλιμένιου μετώπου. Ανέφερε ότι η δημοτική αρχή επί της θητείας του κατάφερε να εξασφαλίσει έργα 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Μιχαλολιάκος άσκησε οξεία κριτική εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων και σε ερώτηση του προς τους πολίτες είπε «ποιες επενδύσεις έκαναν στον Πειραιά οι κύριοι Κόκκαλης και Μαρινάκης και πόσους Πειραιώτες ανέργους προσέλαβαν στις επιχειρήσεις τους;» «Να μας πουν τα καράβια τους πόσο από αυτά έχουν ελληνική σημαία. Ποια είναι η κοινωνική τους συνεισφορά και αν έδωσαν έστω και ένα ευρώ στην κοινωνική πολιτική που κάνουμε στο δήμο Πειραιά για να έχουν αξιοπρέπεια οι φτωχοί. Να μας πουν πόσα χρήματα έδωσαν για να ξαναλειτουργήσει το δημοτικό θέατρο».

Ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «ο Μπερλουσκονισμός δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά γιατί δεν είναι δημοκρατία».

Ευχαρίστησε επίσης όλους τους Πειραιώτες που «κρατούν ελεύθερο τον Πειραιά» και τόνισε ότι μέχρι την προηγούμενη Κυριακή ήταν δικαίωμά του να θέλει να συνεχίσει το δημιουργικό του έργο μαζί με τους δημότες και τους εργαζόμενους αλλά αυτή την Κυριακή πρόσθεσε «ο στόχος μου δεν είναι δικαίωμά μου αλλά καθήκον μου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

By