Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Περιμένουν τους βουλευτές στους δήμους…

Μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου η ΠΟΕ ΟΤΑ προαναγγέλλει συνέχιση των κινητοποιήσεων και «κατάλληλη υποδοχή» στους βουλευτές, όταν επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

poe ota«Το επόμενο χρονικό διάστημα που οι εκπρόσωποι-δήμιοι του Ελληνικού λαού θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες προκειμένου να
παρελάσουν στα πανηγύρια του απλού λαού για ψηφοθηρικούς λόγους, τους  «υποδεχόμαστε» κατάλληλα. Κηρύσσουμε ανεπιθύμητους όσους προσυπέγραψαν την απόλυση 6.000 συναδέλφων», αναφέρει ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν δείχνουν διατεθειμένοι να καταθέσουν τα όπλα, τονίζοντας ότι «ο αγώνας είναι διαρκής και μακρύς. Δεν τελείωσε» και και δηλώνοντας ότι θα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με στόχο την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και της δικομματικής κυβέρνησης. 

«Όπως εμείς, έτσι και αυτοί μετρούν πληγές! Και είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο πως όσο δεν τους φοβόμαστε, όσο δεν τρομοκρατούμαστε από αυτούς και τα εντεταλμένα φερέφωνά τους, θα αντέξουμε περισσότερο. ΘΑ πέσουν πρώτοι! Και παρά τις πληγές εμείς είναι βέβαιο πως θα ξανασηκωθούμε όρθιοι. Αυτοί όχι!  αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει ότι «η δικομματική συγκυβέρνηση με τη θατσερική, νεοφιλελεύθερη πολιτική και μπροστάρη των κυνικό υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, «διαγράφει» ζωές με πρωτόγνωρη ευκολία, συμπληρώνοντας »λίστες της ντροπής» με μηδενικό δημοσιονομικό όφελος, προκειμένου να κατευνάσει τους δήθεν »σκληρούς» τροϊκανούς. Πολιτικές προμελετημένες, προσχεδιασμένες με μόνο στόχο την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες για τους οποίους θα επιβαρυνθεί περαιτέρω ο πολίτης».

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By