Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Περνά ο Ατρόμητος, στα δύσκολα ο Αστέρας…

Κάτι παραπάνω από βατή μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ατρόμητο η κλήρωση του γ” προκριματικού γύρου του Europa League. Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης θα έχει δύσκολο έργο σε πολύ πιθανή περίπτωση που αποκλείσει την Ροβανιέμι.

thumbnail

Η ομάδα του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σεράγεβο – Χαούγκεσουντ ενώ ο Αστέρας θα δοκιμαστεί από την γερμανική Μάιντζ του Στέφανου Καπίνο… Η Χαούγκεσουντ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο καθώς η νορβηγική ομάδα επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Σεράγεβο. Οι Νορβηγοί αγωνίστηκαν από τον α” προκριματικό και απέκλεισαν την Airbus UK Broughton από την Ουαλία με συνολικό σκορ 3-2.

Όσον αφορά τον Αστέρα, η Μάιντζ τερμάτισε στην 7η θέση της Μπουντεσλίγκα εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, Αυτή θα είναι η δεύτερη απόπειρα της γερμανικής ομάδας για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης καθώς την περίοδο 2011-12 είχε αποκλειστεί στον γ” προκριματικό γύρο από τη ρουμανική Γκαζ Μέταν στα πέναλτι έπειτα από δύο «λευκές» ισοπαλίες. Τη σεζόν 2005-06 είχε συμμετάσχει στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA αλλά έμεινε εκτός από την Σεβίλλη. Οι πρώτοι αγώνες τόσο του Ατρόμητου όσο και του Αστέρα θα πραγματοποιηθούν στις 31 Ιουλίου στις έδρες των αντιπάλων τους και οι αγώνες ρεβάνς στις 7 Αυγούστου στην Ελλάδα.

By