Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πιάστηκε στα χέρια ο Σγουρός με 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι λεκτικές αντεγκλήσεις έγιναν κλωτσιές και σπρωξίματα

2011111601937_146308222_type12128

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά τη διάρκεια συζήτησης της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με πρωταγωνιστές τον Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό και τους περιφερειακούς σύμβουλους του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και Δημήτρη Τσουκαλά.

Όπως αναφέρει το aftodioikise.gr,  οι δύο σύμβουλοι και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με εκπροσώπους  του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας – Βουλιαγμένης αρχικά διαμαρτυρήθηκαν έντονα και στη συνέχεια επιχείρησαν να διακόψουν τη συνεδρίαση επιτιθέμενοι κατά των κυρίων Σγουρού και Πασβαντίδη (αναπληρωτής περιφερειάρχης)  αλλά και άλλων περιφερειακών συμβούλων και στελεχών της περιφέρειας.

Επακολούθησε πανδαιμόνιο με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν ύβρεις αλλά και κλωτσιές και μπουνιές και τα χειρότερα να αποφεύγονται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Τελικώς, η ΜΠΕ πέρασε από το περιφερειακό συμβούλιο κατά πλειοψηφία.

Ο Γ. Σγουρός μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, εξέφρασε τη λύπη του για το περιστατικό, είπε ότι ο Στ. Παναγούλης του ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη για όσα έγιναν.

«Κάποιοι το βλέπουν ως επένδυση και άλλοι ως ξεπούλημα, ωστόσο δεν είναι όλα άσπρο μαύρο», είπε αναφερόμενος στην αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By