Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πιπιλή για Λοβέρδο: Από αλλού περιμέναμε τον λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε

«Οι βουλευτές που στηρίξαμε τις μεταρρυθμίσεις θα δώσουμε ακόμη πιο σκληρό αγώνα για να εφαρμοστούν»

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Για λαϊκισμό κατηγόρησε τον νέο υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στο ραδιόφωνο Βήμα fm, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι « από αλλού περιμέναμε τον λαϊκισμό και από αλλού μας ήρθε».

Με αφορμή του θέμα που έχει προκύψει με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ η κ. Πιπιλή  υπενθύμισε πως  «από την πρώτη μέρα που έγινε ο ανασχηματισμός έκανα δημοσίως δηλώσεις και είπα τα εξής, στα οποία δεν κάνω πίσω: ‘Ξεχάστε το λαϊκισμό και την ψηφοθηρία, -απευθυνόμενη σε ορισμένους υπουργούς-, ξεχάστε τα πισωγυρίσματα. Οι βουλευτές που στηρίξαμε τις μεταρρυθμίσεις θα δώσουμε ακόμη πιο σκληρό αγώνα να εφαρμοστούν. Νομίζω είμαι σαφής».

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την άποψη ότι η παρούσα βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Υπάρχουν εκτός από αντιμνημονιακούς, λαϊκιστές και ανθέλληνες -με την πολιτική τους πρακτική και χυδαιολογία- αρκετοί βουλευτές και από άλλα κόμματα που είναι νοήμονες, πατριώτες και θα στηρίξουν την Ελλάδα. Γιατί εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας στηρίζεις την ηρεμία και τη σταθερότητα στην Ελλάδα» δήλωσε η κ. Πιπιλή.

 

By