Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Πιπιλή για χρυσαυγίτες: Πορτιέρηδες σε μπουζουκομάγαζα

Στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Στην παρουσία των υπόδικων σήμερα βουλευτών στο κοινοβούλιο, στο ιστορικό τους, αλλά και στο πώς οι υπόλοιποι μέσα στη Βουλή δεν τους αντιμετώπισαν όπως έπρεπε αναφέρθηκε σήμερα η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Μια μεγάλη κατηγορία ψηφοφόρων -και γι” αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε να τους νταντεύουμε τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί- ήξεραν πολύ καλά τι ψήφισαν, γιατί είναι κομμάτι αυτής της καταγώγιας συμπεριφοράς» είπε , αναφερόμενη στους χρυσαυγίτες του κοινοβουλίου, αλλά και στις ευθύνες των Ελλήνων πολιτών που τους ψήφισαν.

Μιλώντας την Παρασκευή για το θέμα της Χρυσής Αυγής στον ραδιοσταθμό Βήμα 99,5 η Φωτεινή Πιπιλή τόνισε ότι «μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο: αυτά τα φασιστοειδή ενυπάρχουν και δεν είναι ανάγκη να είναι ναζιστές, χουντικοί, φασίστες ή άνθρωποι της νύχτας και παραβατικοί. Υπάρχουν στην Ελλάδα σε ένα ποσοστό 3 ή 4%, όπως και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Υπάρχουν αυτοί οι βαμμένοι ακροδεξιοί φασίστες. Αλλά στην Ευρώπη, επειδή υπάρχει ο νόμος ότι δεν μπορείς να μιλήσεις για το ναζισμό, κρύβονται».

Φωτογραφία: fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

(Visited 1 times, 1 visits today)
By