Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πιπιλή: Ψάξτε ποιοι συνδικαλιστές διορίστηκαν με πλαστό πτυχίο

«Για να ξέρει ο κόσμος τι έχει γίνει με τους διορισμούς εκλεκτών του όποιου κόμματος συνδικαλιστών»

pipilh600_100214

Την καταγραφή όλων των συνδικαλιστών του δημοσίου, ώστε να βρεθούν πόσοι εξ αυτών διορίστηκαν με πλαστά πτυχία, πρότεινε σήμερα  μέσω του ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

«Kάνω μια πρόταση στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη: Σεβόμενοι τον Νόμο περί προσωπικών δεδομένων, δηλαδή χωρίς ονόματα, να κάνουμε μια καταγραφή όλων όσοι ήδη έχουν βρεθεί με πλαστά πτυχία και να μάθουμε αν μεταξύ αυτών, παραδείγματος χάριν, είναι συνδικαλιστές. Γιατί, για παράδειγμα, να μην ελέγχονται τα πτυχία και ο τρόπος διορισμού των συνδικαλιστών;» τόνισε η κ. Πιπιλή.

«Για να ξέρει ο κόσμος – αν δεν τα «έφαγαν όλοι μαζί», σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι τα «έφαγε» – τι έχει γίνει με τους διορισμούς εκλεκτών του όποιου κόμματος συνδικαλιστών. Γιατί η αριστερά έχει ένα επιχείρημα το οποίο έχει μια λογικοφάνεια: «μα εμείς δεν κυβερνήσαμε». Για αυτό, βρείτε, σας παρακαλώ πολύ κ. Μητσοτάκη, από όλους τους «αριστερούληδες» αν υπήρχαν συνδικαλιστές με πλαστά πτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.

By